tiistai 13. toukokuuta 2014

Jemmailija

Olen jemmailija. Jemmaan kaikkea tulevaisuuden varalle. Talosta löytyy mm. kolme parisängyn päiväpeittoa, retrolakanoita ja -täkkejä vaikka tusinalle nukkujalle, lamppuja enemmän kuin huoneita, tuoleista ei parane puhuakaan. Vaatteet omalle lapselle on jemmailtu kirpputorilöytöinä jo kouluikään asti ja niitä taitaa ollakin sen verran, että pukisi vaikka kolmoset...

Tutut ovat jo oppineet, että mitä tahansa lapselleen tarvitseekin kannattaa ensin kysyä Pappadiipalta. Jos hänellä ei ole heti tarjota, kiikutetaan kotiin kuljetettuna kirpputorilöytö muutaman viikon sisällä. Yksinkertaista ja halpaa!



Jemmailuni on yltänyt myös kaikkeen villaiseen, jota voi pukea päälle. Kaapeistamme ei juurikaan tekokuituja löydy, jonka vuoksi kirpputoriltakin nykyään vain harvat vaatteet kotiin päätyy. Lapseni on keksinyt ilokseni rakastua villasukkiin viime talven aikana, joten näitä "kesävillasukkia" onkin saanut tikutella urakalla. Puuvillasukan saumat painaa ja hiertää. En yhtään ihmettele, äitinsä tytär selkeästi. 



Jemmailijan jemmoista löytyi täksi kesäksi passelit Eccon sandaalit ja numeroa suuremmat Superfitit jemmasin kirpputorilta kaapin kätköihin. Tällä hetkellä lapsi tassuttelee mielellään Feelmaxin tossuissa.  Huvittavaa sinänsä, että en ole värien suhteen lainkaan ronkeli, mutta kenkälaatikot pullistelevat punasävyisiä kenkiä. Taitaa poikien popot olla loppuun kulutettuja jo kauden päätteeksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti